• trasti & trine - bed and cooking icon

Cooking courses

Kokken Johnny Trasti skjærer viltkjøtt

Lunsjtur i elementenes kjøkken

Ild, stein, tre, røyk. Fisk fra fjorden, potet fra nabogården, rein fra vidda, brød rett fra steinovnen, søte bær fra skogen bak huset. Kortreiste råvarer og rene, ærlige smaker er noe av det som kjennetegner den nordnorske kjøkkenet. Et måltid er så mye mer enn bare maten vi spiser. Bli med inn på elementenes kjøkken og delta i historien bak ditt eget måltid.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

trasti trine kortreist organisk mat middag

Jeg, Johnny Trasti tar dere i mot ved Gamma og utekjøkkenet. Mens dere får noe å bite i, forteller jeg litt om mat og mattradisjoner fra Finnmark. Så begynner planleggingen av dagens lunsjmåltid. Valg av meny og råvarer vil variere gjennom sesongen, men det vil bli godbiter fra røykeovnen, brød / bakverk fra bakerovnen, ulik tilberedning av vilt eller fisk og dagens dessert. Dere er selv aktivt med i hele prosessen frem til det ferdig måltidet, og jeg deler gjerne min kunnskap og erfaringer med dere.

Eksempel på meny:

Røkt villaks med egg fra egen hønsegård og sesongens grønnsaker. Brød med einer og Pasvikost , Rørossmør . Skavet reinkjøtt med saltbakte Gulløye poteter fra Tangen. Salat fra hagen. Rabarbra pai med råkrem.

Det ferdige måltidet spiser vi enten ute eller inne i Gamma. Det er mulighet for å kjøpe drikke til maten. Hele lunsjkurset holdes utendørs, så dere må være kledd etter vær og temperatur.

Pris: 1250 kr per pers
Varighet: cirka 3 timer. Kl. 12.00 – 15.00
Inkludert: Det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.

Lunsjtur i elementenes kjøkken

Ild, stein, tre, røyk. Fisk fra fjorden, potet fra nabogården, rein fra vidda, brød rett fra steinovnen, søte bær fra skogen bak huset. Kortreiste råvarer og rene, ærlige smaker er noe av det som kjennetegner den nordnorske kjøkkenet. Et måltid er så mye mer enn bare maten vi spiser. Bli med inn på elementenes kjøkken og delta i historien bak ditt eget måltid.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

Jeg, Johnny Trasti tar dere i mot ved Gamma og utekjøkkenet. Mens dere får noe å bite i, forteller jeg litt om mat og mattradisjoner fra Finnmark. Så begynner planleggingen av dagens lunsjmåltid. Valg av meny og råvarer vil variere gjennom sesongen, men det vil bli godbiter fra røykeovnen, brød / bakverk fra bakerovnen, ulik tilberedning av vilt eller fisk og dagens dessert. Dere er selv aktivt med i hele prosessen frem til det ferdig måltidet, og jeg deler gjerne min kunnskap og erfaringer med dere.

Eksempel på meny:

Røkt villaks med egg fra egen hønsegård og sesongens grønnsaker. Brød med einer og Pasvikost , Rørossmør . Skavet reinkjøtt med saltbakte Gulløye poteter fra Tangen. Salat fra hagen. Rabarbra pai med råkrem.

Det ferdige måltidet spiser vi enten ute eller inne i Gamma. Det er mulighet for å kjøpe drikke til maten. Hele lunsjkurset holdes utendørs, så dere må være kledd etter vær og temperatur.

Pris: 1250 kr per pers
Varighet: cirka 3 timer. Kl. 12.00 – 15.00
Inkludert: Det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.

trasti trine as salt restaurant

MAT AV VILT,
2 DAGERS MATKURS

Jaktkurs over to dager. Matkurs med preparering og bearbeiding av vilt. Vi tar for oss det grunnleggende innen partering. Med utgangspunkt i viltet og varene vi har setter vi sammen og forbereder den første kvelden og den store menyen siste kveld. Første kvelden lager vi en treretters middag. Vi avslutter kurset med å servere og spise en femretters middag med vilt fra Finnmark.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

Fredag kl. 17-22

Ankomst og noe og bite i. Vi går gjennom teori og tanker om temaet, menyspråk og ideer.
Menyen settes (eventuelle allergier må informeres om). Arbeidsoppgaver og ”mice en place”
Vi lager en treretters kveldsmeny. Vi forbereder til i morgen.

Lørdag kl. 13-23

Ankomst og noe og bite i. Vi jobber med oppgavene .
Vi spiser på kvelden. (det vil være mulighet til å kjøpe drikke til menyen)
Det er mulig å invitere gjester til middag.

Pris: 4 500,- kr per pers
Varighet: 2 kvelder, cirka 15 timer totalt.
Antall: Inntil 8 personer
Sted: Kjøkkenet hos Trasti & Trine, Gargiaveien 29
Inkludert: Jobbe med mat og moderne teknikker, det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.
Tema: Vilt

PRIVAT MATKURS

Vi starter kl 10.00 med å planlegge og sette sammen menyen. Sesongens råvarer vil være utgangspunktet for maten vi skal tilberede. Du vil få jobbe med moderne teknikker og metoder. Det blir servert lunsj kl 12.00. Du får være med på å lage og forberede ettermiddagens meny.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

Jeg vil invitere deg til å tilberede fisk og vilt fra Finnmark. Alle varer vi bruker er kortreist eller økologisk. Du får være med på å lage og forberede kveldens meny. Du får et innblikk om arktisk mat, menyspråk og ideer. Det vil være mulighet til å kjøpe drikke til maten.

Vennligst gi beskjed hvis det er noen allergier.

Pris: 3 000,- kr per pers
Varighet: 1 dag
Antall: Minumum 2 personer
Sted: Kjøkkenet hos Trasti & Trine, Gargiaveien 29
Inkludert: Jobbe med mat og moderne teknikker, det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.
Tema: Sesongens meny og smakebiter

trasti trine johnny trasti gamme

TO KVELDER MED HØSTENS SMAKER

Lag mat med årstidens råvarer, du får jobbe med spennende produkter, teknikker og metoder. Du vil få et innblikk i hvordan vi planlegger og setter sammen en meny. Kurset varer over to kvelder, den første kvelden lager vi en enklere treretters middag, men hovedfokus vil være dag to hvor vi forbereder til kveldens store middag.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

 

Dag 1 – kl. 17-22:

Ankomst og noe og bite i. Vi går gjennom teori og tanker om temaet, menyspråk og ideer. Menyen settes (eventuelle allergier må informeres om). Arbeidsoppgaver og ”mice en place” Vi lager en treretters kveldsmeny. Vi forbereder til i morgen.

Dag 2 – kl. 17-22:

Ankomst og noe og bite i. Vi jobber med oppgavene . Vi spiser femretters meny på kvelden. (det vil være mulighet å kjøpe drikke til menyen). Det vil være mulig å invitere noen man kjenner til middag. (Kr 750,-per person)

Vennligst gi beskjed hvis det er noen allergier.

Pris: 3 500,- kr per pers
Varighet: 2 kvelder (torsdag og fredag)
Antall: Inntil 8 personer
Sted: Kjøkkenet hos Trasti & Trine, Gargiaveien 29
Inkludert: Jobbe med mat og moderne teknikker, det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.
Tema: Vårens smaker, tre retter og fem retter, bakverk og smakebiter

trasti trine kortreist mat torsk

TRE RETTER PÅ 5 TIMER

Dette er et kveldskurs hvor vi lager og serverer en treretters middag, basert på hva årstiden har å by på. Du vil få jobbe med moderne teknikker og metoder og få et innblikk i hvordan vi planlegger en middag.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

Kl. 17-22:

Ankomst og noe og bite i. Innføring i tanker rund måltidet. Vi jobber med oppgavene. Vi spiser på kvelden. (Det vil være mulighet til å kjøpe drikke til menyen) Det er mulig å invitere egne gjester til middag. (Kr 650,- per person)

Vennligst gi beskjed hvis det er noen allergier.

Pris: 1 750,- kr per pers
Varighet: 1 kveld
Antall: Inntil 8 personer
Sted: Kjøkkenet hos Trasti & Trine, Gargiaveien 29
Inkludert: Jobbe med mat og moderne teknikker, det ferdige måltidet,
kaffe / te, oppskrifter, forstykke.
Tema: Tre retter med høstens smaker

Arrow up